Pechhulp

AutoCrew Pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp ben je altijd verzekerd van de beste hulp bij autopech. Voor een scherp tarief verzeker je jouw auto tegen pech onderweg in Nederland of heel Europa. Waar en wanneer je ook pech krijgt, op de AutoCrew Pechhulp kun je rekenen. En dat geeft wel zo’n prettig gevoel.

 

De AutoCrew Pechhulp is 24/7 bereikbaar op 088-8778097.

 

Ook bij pech de beste service

Autopech is al vervelend genoeg. Daarom wil je graag zo snel mogelijk weer op weg geholpen worden. Bij Auto De Groot kennen we jouw auto door en door. Als AutoCrew zijn wij aangesloten bij Bosch. Omdat de meeste auto’s voor een groot deel gebouwd zijn met onderdelen van Bosch, hebben wij als AutoCrew een technische voorsprong. Onze monteurs volgen namelijk jaarlijks trainingen bij Bosch, waardoor we beschikken over kennis van elke auto, ongeacht het merk, model of de leeftijd. En dat merk je, niet alleen wanneer je je auto door ons laat onderhouden, maar ook bij pech onderweg. Onze specialisten zorgen voor de snelste en beste diagnose en zorgen ervoor dat jij weer snel en veilig op weg kunt.

Ook bij pech de beste service

Pechhulp afsluiten

Wil je de AutoCrew Pechhulp afsluiten? Dat kan bij ons! We bieden vier verschillende pakketten aan, zodat de AutoCrew Pechhulp aansluit op jouw wensen.

Wat kost de AutoCrew Pechhulp?

Wij bieden vier verschillende pakketten aan:

Standaarddekking    Prijs
0 t/m 4 jaar €35,-
5 t/m 9 jaar €52,50
10 t/m 14 jaar €70,-
15 jaar en ouder €92,50
Optionele dekking  
Europadekking €22,50
Vervangend vervoer Europa - 4 dagen €0,-
Vervangend vervoer Europa - 30 dagen  €12,50
Vervangend vervoer Europa - Gelijkwaardige auto   €12,50
Aanhanger en caravan €15,-
Vervoer naar Auto De Groot €7,50

Ik heb pech

De AutoCrew Pechhulp is 24/7 bereikbaar op 088-8778097.