Accucheck

Accucheck

Zonder goede accu komt je auto niet van zijn plaats. De accu levert namelijk energie om je auto te starten en zorgt ervoor dat de elektrische systemen in je auto functioneren. Omdat er steeds meer elektrische onderdelen in auto’s verwerkt worden, is het van groot belang dat je accu een betrouwbare energiebron is. Daarom kan het geen kwaad om regelmatig de capaciteit van je accu te laten controleren. Daar helpt Auto De Groot in Winschoten je graag mee.

Wat houdt een accucheck in?

Tijdens een accucheck controleren onze monteurs de conditie van je accu. Met testapparatuur bootsen wij het starten van de motor na en kunnen we kijken hoeveel capaciteit je accu nog heeft. Wanneer je accu niet meer goed functioneert of aan vervanging toe is, zullen we je hierover altijd informeren én adviseren. Bij Auto De Groot weet je waar je aan toe bent!

Mécanicien avec une batterie

Waarom een accucheck?

De accu vormt de energievoorziening van je auto. Wanneer deze zijn capaciteit verliest, presteren sommige onderdelen minder goed. Je verlichting kan bijvoorbeeld uitvallen en in het ergste geval start je auto niet meer. Om dit soort vervelende verrassingen te voorkomen, is het verstandig om je accu regelmatig te laten controleren bij Auto De Groot .

De beste accu voor jouw auto

Bij AutoCrew werken we met accu’s van Bosch. Deze zijn voorzien van de modernste technologieën en functioneren bij alle buitentemperaturen. Bosch heeft een ruim accu-assortiment. Is jouw accu aan vervanging toe? Dan helpen wij je graag met de juiste accu voor jouw auto!

Help! Mijn auto start niet

Wanneer je auto niet start, denk je misschien heel snel aan een lege accu. Dit is inderdaad een veel voorkomende oorzaak en vaak komt deze op een ongelegen moment. Toch kan er meer aan de hand zijn. Je kunt bijvoorbeeld een motorstoring in je auto hebben. Het is goed om te weten dat je bij autopech terug kunt vallen op AutoCrew. Onze monteurs stellen de juiste diagnose en zorgen ervoor dat je snel weer op weg kunt!